Energie vergelijken Holsloot Start met vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Holsloot? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroommaatschappijen zoals bijv. Eneco en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Holsloot? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Hierna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie tref je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Via deze website ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Holsloot.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €201

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Holsloot? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €210 €17,50 €1.553,30
3 jaar Qurrent €120 €3,33 €1.673,30
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.793,30

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze pagina vergelijk je vlot en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Holsloot”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Holsloot:

 1. Clean Energy
 2. Fenor
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Holsloot met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welke type tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder E.ON.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Holsloot? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Holsloot zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen bieden je reusachtige welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €272

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De volgende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Holsloot zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in De Bilt.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt nu de meest goedkope energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Holsloot


Vind de goedkoopste energie in Holsloot

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Holsloot (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Nette service
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Duidelijke voorwaarden
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Overstaphulp
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Inzicht in je verbruik
Sublieme acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
2 jarig contract
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Snel af te sluiten
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Variabele gasprijzen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Holsloot

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Holsloot? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je binnen mum van tijd de meest betaalbare gasmaatschappij. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Coevorden). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Sluis.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Coevorden.