Energie vergelijken Sluis Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Sluis? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen zoals Vrijopnaam en MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Sluis? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij check je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Op onze website blader je door rijke informatie over stroom, gas en licht in Sluis.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €252

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Sluis? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €150 €12,50 €1.601,00
3 jaar NLE €380 €10,56 €1.721,00
5 jaar NLE €0 €0 €1.841,00

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze pagina vergelijk je vlot en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Sluis”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Sluis:

 1. Budget Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Sluis waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Pure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Sluis? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Sluis is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers bieden vaak speciale welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €193

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwe energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Sluis zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Munnekezijl.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de voordeligste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Sluis


Profiteer van de goedkoopste energie in Sluis

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Sluis (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Goede medewerkers
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Contract wijzigen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Persoonlijke service
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Flexibele stroomprijs
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Variabele gasprijzen
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
1 jarig contract
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Snel overstappen
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Goede medewerkers
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Tussentijds aanpassen
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Sluis

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Sluis? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij in luttele seconden de voordeligste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Sluis). Een interessante organisatie gevonden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Den Ham.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Sluis.