Energie vergelijken Honselersdijk Start met vergelijken en bespaar tot €273


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Honselersdijk? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom als bijvoorbeeld UnitedConsumers en Qwint. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Honselersdijk? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Verder selecteer je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend zie je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier check je de prijs per jaar en de geldende welkomstpremie. Advies nodig? Op deze pagina ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Honselersdijk.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €265

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Honselersdijk? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar NLE €160 €13,33 €1.553,80
3 jaar NLE €220 €6,11 €1.673,80
5 jaar NLE €0 €0 €1.793,80

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Op basis van deze pagina vergelijk je rap en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Honselersdijk”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Honselersdijk:

 1. Eneco
 2. Energieflex
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Honselersdijk met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van de stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Innova Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Honselersdijk? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Honselersdijk zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders geven namelijk daverende welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €257

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De toekomstige energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Honselersdijk zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in de Hoef.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt meteen de aantrekkelijkste energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Honselersdijk


Stap over naar de goedkoopste energie in Honselersdijk

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Honselersdijk (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Termijnbedrag wijzigen
Goede aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Persoonlijk advies
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Contract wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Goede service
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Slimme meter
Snel oversluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste prijs gas
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
1 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Aangename service
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Honselersdijk

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Honselersdijk? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij in luttele seconden de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Westland). Een passende gas leverancier gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Soerendonk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Westland.