Energie vergelijken Hoog-Keppel Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Hoog-Keppel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende leveranciers van stroom als Allure Energie en Greenchoice. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Hoog-Keppel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie vergelijk je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website tref je alle details over gas, stroom en licht in Hoog-Keppel.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €241

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Hoog-Keppel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €200 €16,67 €1.554,00
3 jaar EnergieFlex €260 €7,22 €1.674,00
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.794,00

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Hoog-Keppel”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Hoog-Keppel:

 1. E.ON
 2. Engie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Hoog-Keppel die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke van deze opties het beste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Hoog-Keppel? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Hoog-Keppel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas kunnen een aanbod doen met reusachtige welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €237

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie toekomstige leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Hoog-Keppel zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan zul je hier een compensatie voor krijgen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in De Knipe.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt direct de meest voordelige energiemaatschappij voor jouw situatie. Goed om te weten: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Hoog-Keppel


Stap over naar de goedkoopste energie in Hoog-Keppel

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Hoog-Keppel (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Contract wijzigen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
1 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
Nette service
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
3 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Direct overstappen
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Behulpzame service
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Betalen in termijnen
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Hoog-Keppel

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Hoog-Keppel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij meteen de aantrekkelijkste leverancier. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Bronckhorst). Een geschikte gasmaatschappij achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Sommelsdijk.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Bronckhorst.