Energie vergelijken Hoogerheide Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Hoogerheide? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Energiedirect.nl en Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Hoogerheide? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker check je de kosten per 12 maanden en de beschikbare cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Op onze website check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Hoogerheide.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €270

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Hoogerheide? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €110 €9,17 €1.554,30
3 jaar Essent €320 €8,89 €1.674,30
5 jaar Essent €0 €0 €1.794,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Hoogerheide”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Hoogerheide:

 1. Vandebron
 2. Engie
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Hoogerheide waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Qwint.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Hoogerheide? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Hoogerheide zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers geven jouw sublieme welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €195

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Hoogerheide zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in De Meern.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest goedkope leverancier voor jou. Suggestie: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Hoogerheide


Profiteer van de goedkoopste energie in Hoogerheide

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Hoogerheide (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Betalen in termijnen
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Verschillende contracten
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Sympatieke service
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verschillende contracten
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Direct overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
1 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Overstaphulp
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Nette service
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Persoonlijke service
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Simpele voorwaarden
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Online verbruik inzien
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Hoogerheide

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Hoogerheide? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je nu de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Woensdrecht). Een goedkope gasmaatschappij aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Spanbroek.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Woensdrecht.