Energie vergelijken Spanbroek Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Spanbroek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan stroomleveranciers zoals Energieflex en NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Spanbroek? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de looptijd van het contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij check je de energiekosten per jaar en de optionele korting. Advies nodig? Op onze website ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Spanbroek.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €278

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Spanbroek? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Duur Aanbieder Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €200 €16,67 €1.602,00
3 jaar Vattenfall €260 €7,22 €1.722,00
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.842,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Middels deze pagina vergelijk je supersnel en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Spanbroek”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Spanbroek:

 1. DELTA
 2. Fenor
 3. Vrijopnaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Spanbroek die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder DELTA.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Spanbroek? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Spanbroek is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders stunten met prachtige welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €289

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en scherpste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Spanbroek zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Iedere 12 maanden compenseren ze je hiervoor. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Netersel.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de voordeligste energieaanbieder voor jou. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Spanbroek


Ontdek de goedkoopste energie in Spanbroek

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Spanbroek (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Online account
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Contract wijzigen
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Vaste prijs stroom
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Verschillende contracten
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Charmante service
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
1 jarig contract
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Simpele voorwaarden
Prominente acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Betalen in termijnen
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Simpele voorwaarden
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Persoonlijke service
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Spanbroek

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Spanbroek? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij vandaag nog de goedkoopste aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Opmeer). Een goedkope aanbieder aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Diffelen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Opmeer.