Energie vergelijken Hoogmade Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Hoogmade? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Eneco en Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Hoogmade? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Daarna selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Via deze website ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Hoogmade.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €256

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Hoogmade? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €190 €15,83 €1.554,70
3 jaar Energiedirect.nl €400 €11,11 €1.674,70
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.794,70

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze tool vergelijk je gauw en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hoogmade”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Hoogmade:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Hoogmade die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Westland Infra.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Hoogmade? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom Hoogmade is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders kunnen een aanbod doen met goede welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €275

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Hoogmade zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in De Steeg.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt eenvoudig de meest voordelige energieaanbieder voor jou. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Hoogmade


Ontdek de goedkoopste energie in Hoogmade

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Hoogmade (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
2 jarig contract
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Aangename service
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Flexibele gasprijs
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Snel af te sluiten
Hoge welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Direct overstappen
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Verbruik advies
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Aangename service
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Snel overstappen
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Hoogmade

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hoogmade? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij zonder problemen de meest voordelige maatschappij. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Kaag en Braassem). Een betaalbare gas leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Spijkenisse.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Kaag en Braassem.