Energie vergelijken Spijkenisse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €297


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Spijkenisse? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als Eneco of MAIN Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Spijkenisse? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder vergelijk je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina check je alle details over gas, stroom en licht in Spijkenisse.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €186

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Spijkenisse? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Delta €130 €10,83 €1.602,40
3 jaar Delta €340 €9,44 €1.722,40
5 jaar Delta €0 €0 €1.842,40

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via onze tool vergelijk je rap en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Spijkenisse”. Tip: filter nu ook op energie van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Spijkenisse:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Spijkenisse waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Greenchoice.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Spijkenisse? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Spijkenisse is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen werken met huizenhoge welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €295

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwgekozen aanbieder regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Spijkenisse zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Nieuw Annerveen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft direct de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw situatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Spijkenisse


Overstappen naar de goedkoopste energie in Spijkenisse

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Spijkenisse (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Snel overstappen
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede medewerkers
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Flexibele stroomprijs
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Online verbruik inzien
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Flexibele gasprijs
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Variabele stroomprijzen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Helemaal groen
Persoonlijke service
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Nette service
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Charmante service
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Meerdere contracten
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Spijkenisse

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor warm water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Spijkenisse? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij razendsnel de meest betaalbare aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Spijkenisse). Een interessante aanbieder achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Doenrade.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Spijkenisse.