Energie vergelijken Hoogvliet Start met vergelijken en bespaar wel €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Hoogvliet? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders als Clean Energy en Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Hoogvliet? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke verstrekker zie je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je alle info over stroom, gas en licht in Hoogvliet.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €185

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Hoogvliet? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Duur Aanbieder Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Delta €200 €16,67 €1.554,75
3 jaar Delta €410 €11,39 €1.674,75
5 jaar Delta €0 €0 €1.794,75

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met onze zoekmachine vergelijk je gauw en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Hoogvliet”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Hoogvliet:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Hoogvliet met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Endinet Groep.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Hoogvliet? Dan heb je de keuze tussen vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Hoogvliet is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Aanbieders kunnen een aanbod doen met formidabele welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €244

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Hoogvliet zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in De Tike.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Hoogvliet


Ontdek de goedkoopste energie in Hoogvliet

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Hoogvliet (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Maandelijks bijstellen
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
2 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verschillende contracten
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
1 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Verbruik advies
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Gemakkelijk oversluiten
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Hoogvliet

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hoogvliet? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je vandaag nog de meest voordelige maatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Rotterdam). Een aantrekkelijke gasmaatschappij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Spijkerboor.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Rotterdam.