Energie vergelijken Horn Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €229


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Horn? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn aanbieders van stroom als De Vastelastenbond of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Horn? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend tref je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker vind je de kosten op jaarbasis en de optionele korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina blader je door bruikbare info over stroom, gas en licht in Horn.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €205

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn prijziger dan een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Horn? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Oxxio €250 €20,83 €1.555,00
3 jaar Oxxio €140 €3,89 €1.675,00
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.795,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze pagina vergelijk je vluchtig en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Horn”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Horn:

 1. Allure Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Horn waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van de stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Anode Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Horn? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Horn is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders werken met formidabele welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €213

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Horn zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in de Wijk.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Horn


Ontdek de goedkoopste energie in Horn

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Horn (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Inzicht in je verbruik
Interessante acties

logo essent

Essent

Jaren actief
2 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Vaste prijs gas
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Nette klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Snel oversluiten
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Direct overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Overstapservice
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Persoonlijk advies
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Direct overstappen
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Verschillende contracten
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Horn

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Horn? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij vandaag nog de meest voordelige gasmaatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Leudal). Een betaalbare maatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken St. Annaparochie.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Leudal.