Energie vergelijken Hulsberg Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €299


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Hulsberg? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als Clean Energy of Qurrent. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Hulsberg? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder tref je de kosten per 12 maanden en de eventuele. cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina check je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Hulsberg.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €215

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Hulsberg? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €230 €19,17 €1.555,65
3 jaar Qurrent €270 €7,50 €1.675,65
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.795,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hulsberg”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Hulsberg:

 1. Budget Energie
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk huis in Hulsberg waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Huismerk Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Hulsberg? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Hulsberg zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen hanteren serieuze welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €261

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw “nieuwe” leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Hulsberg zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Delfgauw.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt nu de voordeligste leverancier die past bij jouw situatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Hulsberg


Ontdek de goedkoopste energie in Hulsberg

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Hulsberg (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Verschillende contracten
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Overstaphulp
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Inzicht in je verbruik
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Hulp bij overstappen
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
1 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Behulpzame service
Hoge welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Contract wijzigen
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Nette klantenservice
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Nette klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Meerdere contracten
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Hulsberg

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Hulsberg? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je nu de meest voordelige maatschappij. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Nuth). Een goedkope gas leverancier gezien? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Steendam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Nuth.