Energie vergelijken Hulsel Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Hulsel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom als Allure Energie of Greenchoice. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Hulsel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder vergelijk je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Hier blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Hulsel.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €184

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Hulsel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €240 €20 €1.555,70
3 jaar Green Choice €280 €7,78 €1.675,70
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.795,70

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Hulsel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Hulsel:

 1. Energiedirect.nl
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Hulsel waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van de stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder HVC.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Hulsel? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Hulsel is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders hebben gewoonlijk goede welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €175

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Hulsel zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Delfstrahuizen.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de meest aantrekkelijke stroomleverancier die past bij jouw situatie. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Hulsel


Vind de goedkoopste energie in Hulsel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Hulsel (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Behulpzame service
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Sympatieke service
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Gemakkelijk oversluiten
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Inzicht in je verbruik
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Direct overstappen
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Flexibele gasprijs
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Online account
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vaste prijs gas
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Overstapservice
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Betalen in termijnen
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Goede medewerkers
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Hulsel

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Hulsel? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je binnen mum van tijd de meest goedkope gas aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Reusel-De Mierden). Een geschikte organisatie gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Steenderen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Reusel-De Mierden.