Energie vergelijken Hulst Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Hulst? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroomleveranciers zoals Vrijopnaam en Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Hulst? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere verstrekker ontdek je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Hulst.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €187

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Hulst? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Engie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €110 €9,17 €1.555,80
3 jaar Engie €300 €8,33 €1.675,80
5 jaar Engie €0 €0 €1.795,80

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze website vergelijk je razendsnel en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Hulst”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Hulst:

 1. E.ON
 2. Innova Energie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Hulst met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Leon Zeewolde.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Hulst? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Hulst is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders werken met immense welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €195

 1. Achterhaal wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Zoek de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De aankomende aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Hulst zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Delfzijl.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Tip: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Hulst


Stap over naar de goedkoopste energie in Hulst

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Hulst (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Jaren actief
Online verbruik inzien
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Goede klantenservice
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Verschillende contracten
Prominente acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs stroom
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
2 jarig contract
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Betalen in termijnen
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Hulst

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Hulst? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je binnen een paar seconden de goedkoopste gasleverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Hulst). Een betaalbare leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Steensel.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Hulst.