Energie vergelijken Hunsel Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Hunsel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen zoals Clean Energy en Oxxio. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Hunsel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker zie je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Hunsel.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €176

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: lange verbintenissen zijn duurder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Hunsel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €140 €11,67 €1.555,95
3 jaar Budget Energie €330 €9,17 €1.675,95
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.795,95

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met de vergelijker vergelijk je vlot en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Hunsel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Hunsel:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Hunsel waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Hunsel? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Hunsel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen hebben gewoonlijk goede welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €253

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Hunsel zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Den Bommel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de goedkoopste stroom maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Hunsel


Stap over naar de goedkoopste energie in Hunsel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Hunsel (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Slim besparen
Verbruik advies
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Meerdere contracten
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Online verbruik inzien
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Online account
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Persoonlijke service
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Variabele gasprijzen
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Gemakkelijk oversluiten
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Hunsel

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hunsel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je in luttele seconden de aantrekkelijkste maatschappij. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Leudal). Een betaalbare maatschappij achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Stegeren.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Leudal.