Energie vergelijken Den Bommel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Den Bommel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als UnitedConsumers en Qurrent. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Den Bommel? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna ontdek je regelrecht de goedkoopste energie. Per verstrekker ontdek je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina blader je door handige info over gas, stroom en licht in Den Bommel.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €265

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Den Bommel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €150 €12,50 €1.529,75
3 jaar NLE €210 €5,83 €1.649,75
5 jaar NLE €0 €0 €1.769,75

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels de vergelijker vergelijk je supersnel en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Den Bommel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Den Bommel:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Den Bommel waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is best lastig om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Clean Energy.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Den Bommel? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Den Bommel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas werken met immense welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €299

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Den Bommel zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Ratum.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt nu de meest voordelige stroomaanbieder voor jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Den Bommel


Ontdek de goedkoopste energie in Den Bommel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Den Bommel (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Sympatieke service
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Vaste prijs stroom
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Charmante service
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Flexibele stroomprijs
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Betalen in termijnen
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Persoonlijk advies
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Den Bommel

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Den Bommel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je razendsnel de goedkoopste gasleverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Goeree-Overflakkee). Een goedkope aanbieder gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Nieuwegein.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Goeree-Overflakkee.