Energie vergelijken IJzendoorn Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in IJzendoorn? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan stroom maatschappijen zoals De Vastelastenbond en NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in IJzendoorn? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in IJzendoorn.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €191

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in IJzendoorn? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €140 €11,67 €1.556,70
3 jaar Eneco €160 €4,44 €1.676,70
5 jaar Eneco €0 €0 €1.796,70

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze zoekmachine vergelijk je gauw en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers IJzendoorn”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in IJzendoorn:

 1. De Vastelastenbond
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van IJzendoorn waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en met feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Endinet Groep.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in IJzendoorn? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom IJzendoorn zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders bieden vaak goede welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €185

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In IJzendoorn zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Deventer.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken IJzendoorn


Vind de goedkoopste energie in IJzendoorn

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu direct de goedkoopste stroom in IJzendoorn (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vriendelijke service
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
1 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Online verbruik inzien
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vaste prijs stroom
Prominente acties

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Snel oversluiten
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Goede klantenservice
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Vaste prijs gas
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Variabele stroomprijzen
Verleidelijke acties


Prijzen gas vergelijken in IJzendoorn

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in IJzendoorn? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je meteen de voordeligste gasmaatschappij. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Neder-Betuwe). Een voordelige organisatie aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Streefkerk.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Neder-Betuwe.