Energie vergelijken Ingen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Ingen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen zoals Clean Energy of Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Ingen? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder vind je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Via deze website check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Ingen.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €190

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Ingen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €190 €15,83 €1.556,95
3 jaar EnergieFlex €210 €5,83 €1.676,95
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.796,95

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels de vergelijker vergelijk je vluchtig en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ingen”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Ingen:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Ingen waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Anode Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Ingen? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Ingen is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden je sensationele welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €298

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwgekozen aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Ingen zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Dieren.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de meest betaalbare stroomaanbieder voor jou. Let op: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Ingen


Profiteer van de goedkoopste energie in Ingen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Ingen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Nette service
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Flexibele stroomprijs
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Online account
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Direct overstappen
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Nette klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Variabele gasprijzen
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Persoonlijke service
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Overstapservice
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Vaste & variabele prijzen
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Hulp bij overstappen
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Aangename service
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
2 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Ingen

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Ingen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je binnen mum van tijd de goedkoopste leverancier. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de laagste gastarieven uit de regio (Buren). Een aantrekkelijke gasmaatschappij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Stroe.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Buren.