Energie vergelijken Stroe Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Stroe? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende leveranciers van stroom als Anode Energie of Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Stroe? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de ideale looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina ontdek je alle info over gas, stroom en licht in Stroe.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €185

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortdurend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Stroe? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €130 €10,83 €1.604,65
3 jaar Energiedirect.nl €150 €4,17 €1.724,65
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.844,65

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Stroe”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Stroe:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Stroe waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van NLE.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Stroe? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Stroe is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren enorme welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €228

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Stroe zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Niezijl.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Stroe


Overstappen naar de goedkoopste energie in Stroe

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Stroe (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Inzicht in je verbruik
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Goede klantenservice
Concurrerende acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
2 jarig contract
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Goede service
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Betalen in termijnen
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Snel overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Variabele stroomprijzen
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Meerdere contracten
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Betalen in termijnen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Stroe

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Stroe? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je zonder problemen de goedkoopste maatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Barneveld). Een goedkope aanbieder kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Dussen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Barneveld.