Energie vergelijken Jaarsveld Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en haastig energieprijzen vergelijken in Jaarsveld? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom als Essent of Innova Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Jaarsveld? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie zie je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina blader je door handige info over stroom, gas en licht in Jaarsveld.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €261

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Jaarsveld? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €230 €19,17 €1.557,15
3 jaar Budget Energie €250 €6,94 €1.677,15
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.797,15

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze website vergelijk je snel & zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Jaarsveld”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Jaarsveld:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Jaarsveld met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij DELTA.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Jaarsveld? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Jaarsveld is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen geven jouw hoge welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €150

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Jaarsveld zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Utrecht. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Diffelen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest goedkope aanbieder voor jouw woning en verbruik. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Jaarsveld


Zo vind je de goedkoopste energie in Jaarsveld

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Jaarsveld (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Utrecht)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Nette service
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Snel overstappen
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
1 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Aangename service
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Snel oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Persoonlijk advies
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Behulpzame service
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Goede medewerkers
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Persoonlijk advies
Interessante kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Nette service
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Jaarsveld

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Jaarsveld? Met behulp van onze gas-vergelijker bekijk jij zonder moeite de aantrekkelijkste leverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Lopik). Een goedkope maatschappij gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Surhuisterveen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Lopik.