Energie vergelijken Jabeek Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Jabeek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan erkende stroomleveranciers zoals Vrijopnaam of Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Jabeek? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere maatschappij ontdek je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina tref je alle details over gas, stroom en licht in Jabeek.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €254

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Jabeek? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €240 €20 €1.557,20
3 jaar Vattenfall €260 €7,22 €1.677,20
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.797,20

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Jabeek”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Jabeek:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Jabeek waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder E.ON.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Jabeek? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Jabeek is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk goede welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €148

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande aanbieder regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Jabeek zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Dijken.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de voordeligste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Jabeek


Zo vind je de goedkoopste energie in Jabeek

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Jabeek (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
2 jarig contract
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Betrouwbaar
2 jarig contract
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online verbruik inzien
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Nette service
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Betalen in termijnen
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Meerdere contracten
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Verschillende contracten
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Termijnbedrag wijzigen
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Verschillende contracten
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Jabeek

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Jabeek? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je eenvoudig de voordeligste gasleverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de laagste gastarieven uit de regio (Onderbanken). Een passende partij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Surhuizum.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Onderbanken.