Energie vergelijken Kaag Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Kaag? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan stroomleveranciers als Budget Energie en MAIN Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Kaag? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna tref je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie vind je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier blader je door alle details over gas, stroom en licht in Kaag.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €225

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Kaag? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €120 €10 €1.558,10
3 jaar Green Choice €120 €3,33 €1.678,10
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.798,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Kaag”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Kaag:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Kaag met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Pure Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Kaag? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Kaag is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen bieden vaak sublieme welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €202

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Kaag zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Donkerbroek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt direct de meest betaalbare energieaanbieder voor jou. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Kaag


Overstappen naar de goedkoopste energie in Kaag

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Kaag (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Flexibele stroomprijs
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Betalen in termijnen
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Sympatieke service
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Variabele gasprijzen
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede klantenservice
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Aangename service
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Variabele stroomprijzen
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
2 jarig contract
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Overstapservice
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Sympatieke service
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Kaag

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Kaag? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je gelijk de voordeligste aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Kaag en Braassem). Een goedkope aanbieder aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Ten Boer.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Kaag en Braassem.