Energie vergelijken Ten Boer Start met vergelijken en bespaar maar liefst €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Ten Boer? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan stroomleveranciers zoals UnitedConsumers en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Ten Boer? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna bepaal je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker zie je de energiekosten per jaar en de geldende welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Ten Boer.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €199

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Ten Boer? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €210 €17,50 €1.605,80
3 jaar Energiedirect.nl €380 €10,56 €1.725,80
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.845,80

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je rap en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ten Boer”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Ten Boer:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Ten Boer met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Clean Energy.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Ten Boer? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Ten Boer is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak in het voorjaar en najaar. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders bieden vaak speciale welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €194

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De aankomende maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Ten Boer zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Nisse.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt direct de meest betaalbare leverancier voor jouw woning en verbruik. Suggestie: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Ten Boer


Zo vind je de goedkoopste energie in Ten Boer

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Ten Boer (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Maandelijks bijstellen
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Direct overstappen
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Direct overstappen
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Verschillende contracten
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

100% duurzaam
Simpele voorwaarden
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Direct overstappen
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Nette klantenservice
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Ten Boer

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Ten Boer? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je zonder problemen de goedkoopste gas aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Ten Boer). Een goedkope maatschappij gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Eemnes.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Ten Boer.