Energie vergelijken Kaatsheuvel Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Kaatsheuvel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers zoals bijv. Anode Energie of Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Kaatsheuvel? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier vind je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Kaatsheuvel.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €184

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Kaatsheuvel? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Engie €140 €11,67 €1.558,20
3 jaar Engie €140 €3,89 €1.678,20
5 jaar Engie €0 €0 €1.798,20

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met onze zoekmachine vergelijk je gauw en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kaatsheuvel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Kaatsheuvel:

 1. Eneco
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Kaatsheuvel waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Qwint.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Kaatsheuvel? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Kaatsheuvel is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders werken met daverende welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €252

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Kaatsheuvel zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Doornenburg.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energieleverancier voor jou. Suggestie: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kaatsheuvel


Vind de goedkoopste energie in Kaatsheuvel

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Kaatsheuvel (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Tussentijds aanpassen
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Online account
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Charmante service
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Charmante service
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Contract wijzigen
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Flexibele gasprijs
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Direct overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

ENGIE app
Variabele gasprijzen
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
1 jaar vast of variabel
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
3 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Kaatsheuvel

Het verbruikte gas bepaalt deels de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Kaatsheuvel? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij snel & overzichtelijk de meest goedkope leverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Loon op Zand). Een aantrekkelijke aanbieder aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Ter Aar.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Loon op Zand.