Energie vergelijken Kantens Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Kantens? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom als E.ON of HVC. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Kantens? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vind je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website tref je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Kantens.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €264

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Kantens? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Termijn Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €210 €17,50 €1.558,55
3 jaar NLE €210 €5,83 €1.678,55
5 jaar NLE €0 €0 €1.798,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze pagina vergelijk je gauw en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kantens”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Kantens:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Qwint

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Kantens met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welk tarief het meest geschikt is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Enduris.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Kantens? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Kantens is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders geven namelijk goede welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €202

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De toekomstige maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Kantens zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Dreischor.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt nu de meest betaalbare maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Kantens


Ontdek de goedkoopste energie in Kantens

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Kantens (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Groningen)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Simpele voorwaarden
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Goede medewerkers
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Vriendelijke service
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Maandelijks bijstellen
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Aangename service
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Online verbruik inzien
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
Vaste & variabele prijzen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Goede klantenservice
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Direct overstappen
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Kantens

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kantens? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je gelijk de meest voordelige gasmaatschappij. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Eemsmond). Een passende maatschappij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Terborg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Eemsmond.