Energie vergelijken Kapelle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Kapelle? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Energieflex en Fenor. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Kapelle? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina tref je alle info over stroom, gas en licht in Kapelle.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €185

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Kapelle? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Qurrent €230 €19,17 €1.558,65
3 jaar Qurrent €230 €6,39 €1.678,65
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.798,65

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met onze tool vergelijk je rap en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Kapelle”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Kapelle:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Kapelle waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Endinet Groep.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Kapelle? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In Kapelle zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas stunten met interessante welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €210

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwgekozen energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Kapelle zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Dreumel.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Advies: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Kapelle


Profiteer van de goedkoopste energie in Kapelle

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Kapelle (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Goede klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Aangename service
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Snel af te sluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Flexibele gasprijs
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Direct overstappen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Vaste prijs gas
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
1 jarig contract
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Kapelle

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kapelle? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij nu de meest goedkope leverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Kapelle). Een geschikte gasmaatschappij achterhaald? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Terherne.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Kapelle.