Energie vergelijken Dreumel Start met vergelijken en bespaar tot €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Dreumel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroommaatschappijen zoals De Vastelastenbond en Vattenfall. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Dreumel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder zie je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Dreumel.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €275

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Dreumel? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €240 €20 €1.532,45
3 jaar Budget Energie €110 €3,06 €1.652,45
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.772,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Met de vergelijker vergelijk je gauw en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Dreumel”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Dreumel:

 1. De Vastelastenbond
 2. Fenor
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Dreumel met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, verschilt per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als MAIN Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Dreumel? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Dreumel zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers hebben gewoonlijk speciale welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €248

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwgekozen leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Dreumel zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Zeerijp.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest voordelige energiemaatschappij voor jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Dreumel


Profiteer van de goedkoopste energie in Dreumel

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Dreumel (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Simpele voorwaarden
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
2 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Nette klantenservice
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Behulpzame service
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Snel af te sluiten
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Online verbruik inzien
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Behulpzame service
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste & variabele prijzen
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Dreumel

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Dreumel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij eenvoudig de meest betaalbare gasmaatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (West Maas en Waal). Een goedkope organisatie kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Noorden.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente West Maas en Waal.