Energie vergelijken Kattendijke Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in Kattendijke? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals De Vastelastenbond en Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Kattendijke? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per aanbieder check je de prijs per jaar en de optionele korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Via deze website lees je rijke informatie over stroom, gas en licht in Kattendijke.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €237

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Kattendijke? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €120 €10 €1.558,85
3 jaar Energiedirect.nl €270 €7,50 €1.678,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.798,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Kattendijke”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Kattendijke:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Kattendijke waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, in de weekenden en met feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Allure Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kattendijke? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Kattendijke is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen hanteren gigantische welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €126

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Kattendijke zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Driehuis.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de meest aantrekkelijke energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Kattendijke


Vind de goedkoopste energie in Kattendijke

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Kattendijke (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Verbruik aanpassen
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
3 jarig contract
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
1 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Charmante service
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
1 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Vriendelijke service
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste & variabele prijzen
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Flexibele of vaste prijs
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Inzicht in je verbruik
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Charmante service
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Kattendijke

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Kattendijke? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je direct de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Goes). Een betaalbare aanbieder aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Termunterzijl.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Goes.