Energie vergelijken Driehuis Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €298


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Driehuis? De keuze is vandaag de dag erg groot. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders zoals E.ON of Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Driehuis? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij ontdek je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Driehuis.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €251

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Driehuis? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €130 €10,83 €1.532,65
3 jaar NLE €150 €4,17 €1.652,65
5 jaar NLE €0 €0 €1.772,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via de vergelijker vergelijk je vlot en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Driehuis”. Je kunt ook filteren op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Driehuis:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Driehuis waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van Oxxio.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Driehuis? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Driehuis zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk fantastische welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €154

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Driehuis zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na een periode van een jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Zeijen.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet nu de meest betaalbare energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Driehuis


Stap over naar de goedkoopste energie in Driehuis

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Driehuis (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Verbruik advies
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Eenvoudig afsluiten
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Eenvoudig afsluiten
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Verbruik advies
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Behulpzame service
Scherpe welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Behulpzame service
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Snel af te sluiten
Prominente acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Hulp bij overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Contract wijzigen
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Goede klantenservice
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Driehuis

Gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Driehuis? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij direct de voordeligste leverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Velsen). Een passende aanbieder aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Noordlaren.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Velsen.