Energie vergelijken Katwoude Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Katwoude? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan erkende stroomleveranciers als De Vastelastenbond en Pure Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Katwoude? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend zie je regelrecht de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder check je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Katwoude.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €252

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Katwoude? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Bonus/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €140 €11,67 €1.558,95
3 jaar Vattenfall €290 €8,06 €1.678,95
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.798,95

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Katwoude”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Katwoude:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Katwoude die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van de stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Budget Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Katwoude? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Katwoude zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders stunten met immense welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €155

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Katwoude zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Driewegen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de goedkoopste stroomaanbieder voor jouw situatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Katwoude


Overstappen naar de goedkoopste energie in Katwoude

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Katwoude (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Persoonlijke service
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Variabele stroomprijzen
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Variabele stroomprijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Contract wijzigen
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Nette klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Termijnbedrag wijzigen
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Duidelijke voorwaarden
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Betalen in termijnen
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Goede medewerkers
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Betalen in termijnen
Mooie aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Simpele voorwaarden
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Online account
Mooie welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Katwoude

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Katwoude? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij razendsnel de meest betaalbare gasmaatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Waterland). Een geschikte leverancier gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Terneuzen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Waterland.