Energie vergelijken Terneuzen Start met vergelijken en krijg een korting tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Terneuzen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan stroomleveranciers als De Vastelastenbond of Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Terneuzen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je rijke informatie over stroom, gas en licht in Terneuzen.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €275

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Terneuzen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €230 €19,17 €1.606,65
3 jaar Eneco €230 €6,39 €1.726,65
5 jaar Eneco €0 €0 €1.846,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met deze pagina vergelijk je snel & eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Terneuzen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Terneuzen:

 1. Eneco
 2. Fenor
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Terneuzen waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is best lastig om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Terneuzen? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Terneuzen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas bieden vaak gigantische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €154

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Terneuzen zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Noordwelle.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de goedkoopste maatschappij voor jou. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Terneuzen


Zo vind je de goedkoopste energie in Terneuzen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Terneuzen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
2 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Behulpzame service
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Goede medewerkers
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Verschillende contracten
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Online verbruik inzien
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Variabele gasprijzen
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Terneuzen

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Terneuzen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je vandaag nog de aantrekkelijkste maatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Terneuzen). Een passende gasmaatschappij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Eexterzandvoort.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Terneuzen.