Energie vergelijken Keijenborg Start met vergelijken en bespaar maar liefst €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Keijenborg? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn leveranciers van stroom zoals Budget Energie en Qurrent. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Keijenborg? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere leverancier vergelijk je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website blader je door praktische info over stroom, gas en licht in Keijenborg.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €195

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Keijenborg? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Eneco €160 €13,33 €1.559,05
3 jaar Eneco €310 €8,61 €1.679,05
5 jaar Eneco €0 €0 €1.799,05

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze tool vergelijk je vluchtig en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Keijenborg”. Daarnaast kun je sorteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Keijenborg:

 1. Allure Energie
 2. Fenor
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Keijenborg die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Ga aan de slag met energie van De Vastelastenbond.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Keijenborg? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Keijenborg zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met immense welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €150

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende energieleverancier regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Keijenborg zonnepanelen voor jezelf aangekocht? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Drijber.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare aanbieder voor jouw woning en verbruik. Hint: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Keijenborg


Profiteer van de goedkoopste energie in Keijenborg

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Keijenborg (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Online verbruik inzien
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
1 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Goede service
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Online account
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Goede medewerkers
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Verbruik advies
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vriendelijke service
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Keijenborg

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Keijenborg? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je vandaag nog de meest goedkope gas aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw verbruik (Bronckhorst). Een voordelige gas leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Terschuur.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Bronckhorst.