Energie vergelijken Kekerdom Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Kekerdom? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom zoals Clean Energy of NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Kekerdom? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna tref je direct de goedkoopste energie. Per organisatie vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website lees je praktische info over stroom, gas en licht in Kekerdom.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €248

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Kekerdom? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €170 €14,17 €1.559,10
3 jaar NLE €320 €8,89 €1.679,10
5 jaar NLE €0 €0 €1.799,10

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Kekerdom”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Kekerdom:

 1. Anode Energie
 2. Fenor
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Kekerdom waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij DELTA.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Kekerdom? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Kekerdom is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieleveranciers bieden namelijk speciale welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €128

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Kekerdom zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Drimmelen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt eenvoudig de meest voordelige stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Kekerdom


Overstappen naar de goedkoopste energie in Kekerdom

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Kekerdom (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Goede service
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Vaste prijs gas
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
1 jarig contract
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Behulpzame service
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Variabele gasprijzen
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Online verbruik inzien
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Sympatieke service
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste & variabele prijzen
Sublieme kortingen


Prijzen gas vergelijken in Kekerdom

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Kekerdom? Met behulp van onze gas-vergelijker check je eenvoudig de meest betaalbare maatschappij. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gastarieven voor jouw woning (Ubbergen). Een betaalbare partij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Tersoal.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Ubbergen.