Energie vergelijken Kelpen-Oler Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Kelpen-Oler? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers zoals bijv. UnitedConsumers of Pure Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Kelpen-Oler? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder ontdek je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Via deze website blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Kelpen-Oler.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €228

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Kelpen-Oler? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €180 €15,00 €1.559,15
3 jaar Oxxio €330 €9,17 €1.679,15
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.799,15

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Met onze zoekmachine vergelijk je vlot en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kelpen-Oler”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Kelpen-Oler:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Kelpen-Oler waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij E.ON.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Kelpen-Oler? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Kelpen-Oler is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen hanteren goede welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €286

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en scherpste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Kelpen-Oler zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Drogeham.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jouw situatie. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kelpen-Oler


Vind de goedkoopste energie in Kelpen-Oler

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Kelpen-Oler (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Online account
Interessante acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Aangename service
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Meerdere contracten
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Persoonlijke service
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Persoonlijk advies
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vriendelijke service
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Termijnbedrag wijzigen
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Snel oversluiten
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
1 jarig contract
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Kelpen-Oler

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kelpen-Oler? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij zonder problemen de meest voordelige aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Leudal). Een betaalbare partij gevonden? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Terwispel.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Leudal.