Energie vergelijken Kerkenveld Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Kerkenveld? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan stroommaatschappijen zoals De Vastelastenbond of HVC. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Kerkenveld? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder bepaal je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van elke aanbieder vergelijk je de energiekosten per jaar en de optionele korting. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Kerkenveld.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €191

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Kerkenveld? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €210 €17,50 €1.559,30
3 jaar EnergieFlex €360 €10 €1.679,30
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.799,30

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Kerkenveld”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Kerkenveld:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Kerkenveld waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Energieflex.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Kerkenveld? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Kerkenveld is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders bieden vaak huizenhoge welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €246

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Kerkenveld zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Drenthe. Elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Dronryp.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw situatie. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Kerkenveld


Vind de goedkoopste energie in Kerkenveld

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Kerkenveld (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Nette klantenservice
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Overstapservice
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Snel overstappen
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Contract wijzigen
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Contract wijzigen
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Tussentijds aanpassen
Aanzienlijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Termijnbedrag wijzigen
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Goede klantenservice
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Nette klantenservice
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Kerkenveld

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kerkenveld? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je direct de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (De Wolden). Een voordelige partij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Teuge.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente De Wolden.