Energie vergelijken Kerkwerve Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €228


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Kerkwerve? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als Engie en Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Kerkwerve? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker vergelijk je de energiekosten per jaar en de hoogte van de korting. Wil je aanvullende informatie? Op onze website blader je door uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Kerkwerve.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €184

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Kerkwerve? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €230 €19,17 €1.559,40
3 jaar Energiedirect.nl €380 €10,56 €1.679,40
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.799,40

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via deze pagina vergelijk je gauw en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Kerkwerve”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Kerkwerve:

 1. Eneco
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Kerkwerve die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Essent.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Kerkwerve? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Kerkwerve is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans serieuze welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €240

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aanstaande maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Kerkwerve zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Drouwen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest aantrekkelijke leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Kerkwerve


Overstappen naar de goedkoopste energie in Kerkwerve

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Kerkwerve (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Overstaphulp
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Persoonlijke service
Flinke welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Goede service
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Direct overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Aangename service
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Persoonlijk advies
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Verschillende contracten
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Flexibele gasprijs
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Snel af te sluiten
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Persoonlijke service
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Kerkwerve

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kerkwerve? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je gemakkelijk de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Schouwen-Duiveland). Een passende leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Tholen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Schouwen-Duiveland.