Energie vergelijken Kesteren Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €229


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Kesteren? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan stroom maatschappijen als Vandebron of NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Kesteren? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna kies je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij tref je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstbonus. Advies nodig? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Kesteren.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €203

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Kesteren? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €110 €9,17 €1.559,55
3 jaar Vattenfall €410 €11,39 €1.679,55
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.799,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je supersnel en vloeiend leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kesteren”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Kesteren:

 1. Vandebron
 2. HVC
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Kesteren waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Huismerk Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Kesteren? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Kesteren is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen hebben gewoonlijk huizenhoge welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €278

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige aanbieder regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Kesteren zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Drunen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest betaalbare maatschappij voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Kesteren


Stap over naar de goedkoopste energie in Kesteren

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Kesteren (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Online verbruik inzien
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Variabele stroomprijzen
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Inzicht in je verbruik
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Inzicht in je verbruik
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

NL windenergie
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
3 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Aangename service
Flinke welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Sympatieke service
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs stroom
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Goede service
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Kesteren

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Kesteren? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij snel & overzichtelijk de meest voordelige gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Neder-Betuwe). Een geschikte partij ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Tiendeveen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Neder-Betuwe.