Energie vergelijken Kiel-Windeweer Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Kiel-Windeweer? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals UnitedConsumers of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Kiel-Windeweer? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend zie je direct de goedkoopste energie. Van iedere energieaanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website tref je bruikbare info over gas, stroom en licht in Kiel-Windeweer.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €219

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Kiel-Windeweer? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €120 €10 €1.559,60
3 jaar Essent €420 €11,67 €1.679,60
5 jaar Essent €0 €0 €1.799,60

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Met onze zoekmachine vergelijk je gauw en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kiel-Windeweer”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Kiel-Windeweer:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in Kiel-Windeweer die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder HVC.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kiel-Windeweer? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Kiel-Windeweer zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers geven namelijk goede welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €155

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw toekomstige leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Kiel-Windeweer zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Druten.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de aantrekkelijkste leverancier die past bij jouw situatie. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Kiel-Windeweer


Zo vind je de goedkoopste energie in Kiel-Windeweer

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Kiel-Windeweer (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Groningen)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Behulpzame service
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
Variabele gasprijzen
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verbruik aanpassen
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Verbruik advies
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Snel overstappen
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Direct overstappen
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Vaste prijs gas
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Persoonlijke service
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Flexibele stroomprijs
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Persoonlijk advies
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Kiel-Windeweer

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kiel-Windeweer? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je direct de meest goedkope leverancier. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw situatie (Hoogezand-Sappemeer). Een passende organisatie kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Tienhoven.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.