Energie vergelijken Kilder Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Kilder? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn leveranciers van stroom zoals Vrijopnaam of Qurrent. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Kilder? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vergelijk je meteen de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij zie je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Kilder.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €176

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Kilder? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Eneco .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €130 €10,83 €1.559,65
3 jaar Eneco €110 €3,06 €1.679,65
5 jaar Eneco €0 €0 €1.799,65

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je snel & eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kilder”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Kilder:

 1. E.ON
 2. Engie
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Kilder waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Innova Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Kilder? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In Kilder is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers bieden je prachtige welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €174

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Je nieuwe aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Kilder zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Duiven.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Kilder


Stap over naar de goedkoopste energie in Kilder

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Kilder (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Verschillende contracten
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Online verbruik inzien
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Nette service
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Nette klantenservice
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Nette service
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Nette klantenservice
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Verschillende contracten
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Charmante service
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Verbruik advies
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Sympatieke service
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Betalen in termijnen
Fikse aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Kilder

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Kilder? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij in minder dan een minuut de goedkoopste leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Montferland). Een aantrekkelijke organisatie aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Tienray.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Montferland.