Energie vergelijken Tienray Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Tienray? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom zoals bijv. Engie of Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Tienray? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energie. Van elke organisatie check je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Tienray.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €261

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Wil je een goedkoop energiecontract in Tienray? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €220 €18,33 €1.607,35
3 jaar Qurrent €370 €10,28 €1.727,35
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.847,35

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met deze website vergelijk je vluchtig en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Tienray”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Tienray:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Tienray met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Westland Infra.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Tienray? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Tienray is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers hanteren doorgaans fantastische welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €296

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en scherpste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De aankomende energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Tienray zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Nutter.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest goedkope leverancier voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Tienray


Ontdek de goedkoopste energie in Tienray

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Tienray (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Verbruik aanpassen
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
3 jarig contract
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Verbruik advies
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Gemakkelijk oversluiten
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
2 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
2 jarig contract
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Verschillende contracten
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Behulpzame service
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Tienray

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Tienray? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je gelijk de voordeligste maatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw verbruik (Horst aan de Maas). Een betaalbare gas leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Elim.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Horst aan de Maas.