Energie vergelijken Kimswerd Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Kimswerd? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld Clean Energy en Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Kimswerd? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de geldende welkomstkorting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op onze website vind je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Kimswerd.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €228

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Kimswerd? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar NLE €140 €11,67 €1.559,70
3 jaar NLE €120 €3,33 €1.679,70
5 jaar NLE €0 €0 €1.799,70

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via de vergelijker vergelijk je rap en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Kimswerd”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Kimswerd:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Kimswerd die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Leon Zeewolde.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Kimswerd? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Kimswerd is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders hanteren doorgaans speciale welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €187

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De nieuwgekozen leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Kimswerd zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Friesland. Iedere 12 maanden compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Duivendrecht.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt meteen de voordeligste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kimswerd


Vind de goedkoopste energie in Kimswerd

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Kimswerd (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Direct overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vriendelijke service
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Overstaphulp
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Behulpzame service
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Aangename service
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Goede klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Online account
Concurrerende acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Persoonlijke service
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Kimswerd

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Kimswerd? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij moeiteloos de meest goedkope gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Súdwest-Fryslân). Een betaalbare organisatie gezien? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Tijnje.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Súdwest-Fryslân.