Energie vergelijken Kinderdijk Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Kinderdijk? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Essent of Vattenfall. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Kinderdijk? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energie. Per maatschappij vind je de kosten per 12 maanden en de beschikbare korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Kinderdijk.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €240

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Kinderdijk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Oxxio.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €150 €12,50 €1.559,75
3 jaar Oxxio €130 €3,61 €1.679,75
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.799,75

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze tool vergelijk je vluchtig en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Kinderdijk”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Kinderdijk:

 1. Vandebron
 2. Engie
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Kinderdijk met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over MAIN Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kinderdijk? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Kinderdijk zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven jouw enorme welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €153

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwe aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Kinderdijk zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Duizel.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt nu de meest goedkope energieleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Kinderdijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Kinderdijk

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Kinderdijk (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Variabele gasprijzen
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Snel overstappen
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
2 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Maandelijks bijstellen
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Goede medewerkers
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Nette service
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Goede medewerkers
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Kinderdijk

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor warm water en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kinderdijk? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan bekijk jij meteen de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Molenwaard). Een aantrekkelijke gas leverancier kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Tilburg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Molenwaard.