Energie vergelijken Klaaswaal Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Klaaswaal? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld E.ON en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Klaaswaal? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna bepaal je de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder zie je de prijs per jaar en de geldende welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website tref je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Klaaswaal.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €277

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Klaaswaal? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Green Choice €170 €14,17 €1.559,85
3 jaar Green Choice €150 €4,17 €1.679,85
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.799,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van de vergelijker vergelijk je vluchtig en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Klaaswaal”. Je kunt ook filteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Klaaswaal:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Klaaswaal waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Klaaswaal? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Klaaswaal is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden je gigantische welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €296

 1. Trek na wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Klaaswaal zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Dwingeloo.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de voordeligste energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Klaaswaal


Profiteer van de goedkoopste energie in Klaaswaal

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Klaaswaal (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
2 jarig contract
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
3 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Contract wijzigen
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Verschillende contracten
Fikse welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
1 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Snel oversluiten
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Verbruik aanpassen
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Variabele gasprijzen
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Klaaswaal

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Klaaswaal? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij binnen een paar seconden de meest voordelige leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Cromstrijen). Een goedkope gasmaatschappij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Tinallinge.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Cromstrijen.