Energie vergelijken Klijndijk Start met vergelijken en bespaar maar liefst €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Klijndijk? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk aan erkende aanbieders van stroom zoals Vandebron of Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Klijndijk? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere energieaanbieder vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina check je rijke informatie over stroom, gas en licht in Klijndijk.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €269

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Klijndijk? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €210 €17,50 €1.560,05
3 jaar Budget Energie €190 €5,28 €1.680,05
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.800,05

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van onze tool vergelijk je vluchtig en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Klijndijk”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Klijndijk:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Klijndijk die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Pure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Klijndijk? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Klijndijk is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders bieden namelijk prachtige welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €295

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw toekomstige leverancier regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Klijndijk zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Na afloop van elk jaar vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Easterlittens.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest betaalbare aanbieder voor jouw woning en verbruik. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Klijndijk


Ontdek de goedkoopste energie in Klijndijk

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Klijndijk (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Goede medewerkers
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Jaren actief
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Online verbruik inzien
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Variabele gasprijzen
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Snel oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Vaste prijs gas
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Betalen in termijnen
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Klijndijk

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Klijndijk? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je probleemloos de aantrekkelijkste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Borger-Odoorn). Een passende organisatie kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Tjalleberd.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Borger-Odoorn.