Energie vergelijken Kloetinge Start met vergelijken en bespaar tot €278


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Kloetinge? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroommaatschappijen zoals Vandebron en Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Kloetinge? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie check je de kosten per 12 maanden en de beschikbare cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Kloetinge.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €232

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Kloetinge? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Essent €230 €19,17 €1.560,15
3 jaar Essent €210 €5,83 €1.680,15
5 jaar Essent €0 €0 €1.800,15

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via onze tool vergelijk je vluchtig en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Kloetinge”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Kloetinge:

 1. Allure Energie
 2. Energieflex
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Kloetinge die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Qwint.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Kloetinge? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Kloetinge is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen stunten met serieuze welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €152

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Kloetinge zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Easterwierrum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt direct de meest betaalbare energiemaatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Kloetinge


Stap over naar de goedkoopste energie in Kloetinge

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Kloetinge (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Variabele stroomprijzen
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Snel overstappen
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
3 jarig contract
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Nette klantenservice
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Goede service
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Verbruik aanpassen
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Simpele voorwaarden
Concurrerende acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Snel oversluiten
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Verbruik aanpassen
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Kloetinge

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Kloetinge? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij moeiteloos de meest voordelige gasleverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gastarieven uit de regio (Goes). Een geschikte organisatie aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Tjerkwerd.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Goes.