Energie vergelijken Koedijk Start met vergelijken en bespaar maar liefst €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Koedijk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers zoals bijv. DELTA en Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Koedijk? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Hierop volgend kies je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energie. Van elke verstrekker vind je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstkorting. Advies nodig? Op onze website lees je handige info over gas, stroom en licht in Koedijk.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €197

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Koedijk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €170 €14,17 €1.560,60
3 jaar Delta €300 €8,33 €1.680,60
5 jaar Delta €0 €0 €1.800,60

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Koedijk”. Je kunt ook filteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Koedijk:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Koedijk met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je relatief veel van de stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Endinet Groep.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Koedijk? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Koedijk zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders geven namelijk formidabele welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €145

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie toekomstige leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Koedijk zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Ederveen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet eenvoudig de meest betaalbare energiemaatschappij voor jou. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Koedijk


Ontdek de goedkoopste energie in Koedijk

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Koedijk (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
2 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Overstapservice
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
1 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede klantenservice
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verschillende contracten
Hoge welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Online account
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Direct overstappen
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Diverse prijsafspraken
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Koedijk

Gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Koedijk? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je vandaag nog de meest voordelige gasleverancier. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Langedijk). Een passende gas leverancier ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Triemen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Langedijk.