Energie vergelijken Koekange Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Koekange? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers als bijvoorbeeld Vrijopnaam of NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Koekange? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder zie je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Op deze pagina blader je door handige info over gas, stroom en licht in Koekange.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €192

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Koekange? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €180 €15,00 €1.560,65
3 jaar Budget Energie €310 €8,61 €1.680,65
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.800,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze pagina vergelijk je razendsnel en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Koekange”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Koekange:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Koekange die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van RENDO Netwerken.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Koekange? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In Koekange is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen stunten met immense welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €159

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De aankomende energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Koekange zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ee.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest betaalbare maatschappij voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Koekange


Ontdek de goedkoopste energie in Koekange

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Koekange (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Goede service
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Overstapservice
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Goede klantenservice
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Hulp bij overstappen
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Online account
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

100% duurzaam
Overstapservice
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Duidelijke voorwaarden
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Aangename service
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Koekange

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Koekange? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je eenvoudig de aantrekkelijkste leverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (De Wolden). Een geschikte organisatie kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Tripscompagnie.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente De Wolden.