Energie vergelijken Tripscompagnie Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en haastig energieprijzen vergelijken in Tripscompagnie? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen als Engie en Vattenfall. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Tripscompagnie? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Daarna kies je de looptijd van jouw contract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend zie je direct de goedkoopste energie. Van iedere aanbieder vind je de jaarlijkse kosten en de optionele cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Via deze website lees je rijke informatie over gas, stroom en licht in Tripscompagnie.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €230

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Tripscompagnie? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Essent €120 €10 €1.608,35
3 jaar Essent €250 €6,94 €1.728,35
5 jaar Essent €0 €0 €1.848,35

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van onze tool vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Tripscompagnie”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Tripscompagnie:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Qurrent

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Tripscompagnie waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij HVC.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Tripscompagnie? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Tripscompagnie is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers bieden vaak hoge welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €177

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Tripscompagnie zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Olburgen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt nu de goedkoopste stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Tripscompagnie


Vind de goedkoopste energie in Tripscompagnie

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Tripscompagnie (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Betalen in termijnen
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Snel overstappen
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Charmante service
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Charmante service
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Sympatieke service
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Charmante service
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Verschillende contracten
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Persoonlijk advies
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Persoonlijke service
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Goede klantenservice
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Eenvoudig afsluiten
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
3 jarig contract
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Tripscompagnie

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Tripscompagnie? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je nu de meest betaalbare leverancier. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Menterwolde). Een betaalbare gasmaatschappij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Ens.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Menterwolde.