Energie vergelijken Kommerzijl Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Kommerzijl? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Eneco en Vattenfall. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Kommerzijl? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energie. Per aanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de optionele korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Kommerzijl.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €253

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Kommerzijl? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €110 €9,17 €1.561,05
3 jaar EnergieFlex €390 €10,83 €1.681,05
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.801,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Kommerzijl”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Kommerzijl:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Kommerzijl die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van DELTA.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kommerzijl? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Kommerzijl is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers geven namelijk goede welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €202

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Kommerzijl zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Een-West.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet direct de aantrekkelijkste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Suggestie: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Kommerzijl


Overstappen naar de goedkoopste energie in Kommerzijl

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Kommerzijl (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Persoonlijke service
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Goede medewerkers
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Persoonlijk advies
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Sympatieke service
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Overstaphulp
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Verbruik aanpassen
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Kommerzijl

Jullie gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kommerzijl? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je probleemloos de voordeligste gasleverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Zuidhorn). Een aantrekkelijke leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Twijzel.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Zuidhorn.