Energie vergelijken Koningsbosch Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en gauw energieprijzen vergelijken in Koningsbosch? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen zoals Energieflex of Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Koningsbosch? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend vind je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder vergelijk je de prijs per jaar en de geldende welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Via deze website tref je praktische info over stroom, gas en licht in Koningsbosch.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €229

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Koningsbosch? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Engie €120 €10 €1.561,10
3 jaar Engie €400 €11,11 €1.681,10
5 jaar Engie €0 €0 €1.801,10

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Met onze tool vergelijk je supersnel en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Koningsbosch”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van wind of de zon. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Koningsbosch:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Koningsbosch waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en met bijv. kerst). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij E.ON.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Koningsbosch? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Koningsbosch is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders stunten met immense welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €177

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Koningsbosch zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Eenrum.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt nu de meest voordelige stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Cruciaal: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Koningsbosch


Vind de goedkoopste energie in Koningsbosch

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Koningsbosch (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Snel overstappen
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Goede klantenservice
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Vaste prijs stroom
Interessante kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Direct overstappen
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Aangename service
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Vriendelijke service
Prominente acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Charmante service
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Sympatieke service
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Variabele stroomprijzen
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Koningsbosch

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Koningsbosch? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij nu de meest betaalbare gasleverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Echt-Susteren). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Twijzelerheide.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Echt-Susteren.