Energie vergelijken Twijzelerheide Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Twijzelerheide? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen als Eneco of NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Twijzelerheide? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vergelijk je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere maatschappij vind je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstpremie. Hulp nodig bij kiezen? Hier tref je rijke informatie over stroom, gas en licht in Twijzelerheide.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €257

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Twijzelerheide? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €210 €17,50 €1.608,80
3 jaar Delta €340 €9,44 €1.728,80
5 jaar Delta €0 €0 €1.848,80

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Twijzelerheide”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Twijzelerheide:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Twijzelerheide met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van de stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Pure Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Twijzelerheide? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de regio Twijzelerheide zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders bieden je formidabele welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €228

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwgekozen energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Twijzelerheide zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Friesland. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Oldenzaal.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt eenvoudig de meest voordelige leverancier die past bij jouw situatie. Interessant: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Twijzelerheide


Zo vind je de goedkoopste energie in Twijzelerheide

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Twijzelerheide (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Friesland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Snel overstappen
Flinke aanbieding

logo essent

Essent

Levert panelen
Nette service
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Nette klantenservice
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Hulp bij overstappen
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Contract wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Overstaphulp
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Hulp bij overstappen
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Online account
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Persoonlijk advies
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Inzicht in je verbruik
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Twijzelerheide

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Twijzelerheide? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij moeiteloos de meest goedkope aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Achtkarspelen). Een geschikte gas leverancier kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Erica.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Achtkarspelen.